Apariții în media despre activitatea noastră

Am adunat aici multe dintre aparițiile noastre în media.

CNR UNESCO

Cunoaște, protejează, restaurează!

Evenimentul a continuat cu lansarea în format tipărit a unei serii de 3 broșuri, format bilingv engleză și română, care abordează patrimoniul cultural, natural și imaterial național, precum și a hărții electronice a desemnărilor UNESCO din România, document în lucru, ambele proiecte fiind realizate de CNR UNESCO, cu sprijinul Asociației Culturale „Patrimoniu pentru Viitor” pentru traducerea în limba engleză.

News.ro: Muzică, expoziţii şi ateliere, la a zecea ediţie a Nopţii de Sânziene

Noapte de Sânziene va fi marcată, pe 23 iunie, pentru al zecelea an consecutiv, printr-un eveniment ce reuneşte muzică, expoziţii şi ateliere şi care va avea loc, începând cu ora 19.00, în grădina Administraţiei Domeniului Public.

România Pozitivă: Noaptea de Sânziene la aniversarea ediției a X – a

Sâmbătă, 23 iunie, începând cu orele 19.00, Asociaţia Culturală „Patrimoniu pentru Viitor” te invită să petreci noaptea magică a Sânzienelor, în grădina din strada Poligrafiei nr. 4 (Administraţia Domeniului Public sector 1). Intrarea este liberă și orice asemănare cu o Sânziană albă sau galbenă este binevenită.

Senso TV: Noaptea de Sânziene, ediția a IX – a

Asociatia Culturala Patrimoniu pentru Viitor a organizat cea de-a IX-a editie a Noptii de Sanziene, noaptea cea mai lunga a anului, noapte magica sarbatorita prin traditie cu ocazia Solstitiului de Vara. Este o sarbatoare de patrimoniu careia vrem sa-i oferim un viitor. (video)

News.ro: Noaptea de Sânziene ediția a IX – a

Noaptea de Sânziene a fost sărbătorită, vineri seară, în grădina Administraţiei Domeniului Public (ADP) Sector 1, cu diverse activităţi, care i-au implicat atât pe adulţi, cât şi pe copii, cu recitaluri de muzică românească veche, folk şi jazz, dar şi cu expoziţii.  (reportaj)

News.ro: Vintilă Mihăilescu, Dumitru Prunariu şi Magda Cârneci, amintiri cu şi despre Sânziene

Vintilă Mihăilescu, Dumitru Prunariu şi Magda Cârneci se numără printre personalităţile care deapănă amintiri cu şi despre Sânziene şi noaptea lor, sărbătoare care este marcată anual pe 23 iunie.

News.ro: Noaptea de Sânziene: Ateliere, muzică, dans şi expoziţie de port popular, în grădina ADP

Au fost invitaţi, dintre muzicieni, grupul Trei Parale, interpretul şi compozitorul folk Mircea Vintilă, cântăreaţa jazz Luiza Zan însoţită de chitaristul Iulian Pavelescu, precum şi copii de la Şcoala de Balet Jaqueline. (reportaj)

News.ro: Recomandări pentru weekend: Petreceri de Sânziene, teatru şi filme pentru copii, concerte rock şi pop

Au fost invitaţi, dintre muzicieni, grupul Trei Parale, interpretul şi compozitorul folk Mircea Vintilă, cântăreaţa jazz Luiza Zan însoţită de chitaristul Iulian Pavelescu, precum şi copii de la Şcoala de Balet Jaqueline. (reportaj)

Știrile ProTV: Noaptea de Sânziene, tradiții și obiceiuri

In aceasta zi, fetele frumoase isi prind in par cununi de flori si danseaza o hora magica, pentru ca pamantul sa dea roade bogate. Adaptata intr-o poveste urbana, traditia va fi completata si in Capitala cu evenimente dedicate poeziei, prozei de iubire, si muzicii.

Radio România Actualități: Vin Sânzienele

O tradiție veche spune că în noaptea de 23 iunie spre 24 iunie vin Sânzienele.

Este o sărbătoare de bucurie, de trăire a clipei, cu mesaj creștin și păgân, deopotrivă. Sânzienele audc cu ele daruri de leac, folos și dragoste.

 

Romaniapozitiva.ro: Noapte de Sânziene cu jazz, muzică românească veche și artă premiată într-o grădină chic din București

Pe 23 iunie, Asociaţia Culturală „Patrimoniu pentru Viitor” vă invită să petreceți noaptea magică a Sânzienelor în grădina Administrația Domeniului Public sector 1 (B-dul Poligrafiei nr. 4).

 

Site-ul nostru folosește cookies cu scopul de a vă îmbunătăți experiența de navigare. Accepă Citește mai mult