Daniela Nane – In rol de sanziana

Monden , 24 iunie 2008

Daniela Nane – In rol de sanziana

Designerii cred in povestile din batrani cu sanzienele care se strang in poiana noaptea cand se deschid cerurile si danseaza pana in zori.

Designerii cred in povestile din batrani cu sanzienele care se strang in poiana noaptea cand se deschid cerurile si danseaza pana in zori.

Daniela NaneLa propunerea Asociatiei Prietenii Muzeelor Minovici ei au creat tinute special pentru noaptea de sanziene, pe care le-au prezentat in cadrul unui spectacol fermecator.

Ne-am strecurat printre modele si designeri si am aflat ca au pus mult suflet in acest proiect, mai ales pentru faptul ca nu au incetat sa iubeasca povestile.

Wilhelmina Arz si-a inchipuit o zana exact ca acelea din basmele copilariei ei, despre care spune ca au avut un rol important in crearea rochiei.

Viziunea Lenei Criveanu a fost ceva mai indrazneata, realizand o foarte scurta rochie alba, pentru ca ideea ei de eleganta nu se opreste la trena si materiale clasice.

Stephan Pelger, ale carui creatii sunt expuse toata luna asta la The Place, era foarte incantat sa se intalneasca cu atatia colegi designeri intr-un singur loc. Cristian Samfira a venit cu Stefana, sotia sa si cu bebelusul lor, iar Oana Manolescu a preferat compania unui patruped pufos.

Cum pentru un show cu zane era nevoie de o gazda pe masura, actrita Daniela Nane si-a purtat cu gratie trena nesfarsita si coronita din spice de grau. Printre designerii care nu au putut veni, dar si-au trimis creatiile au fost Razvan Ciobanu (am si acum in minte rochia lunga roz), Romanitza Iovan, Maria Marinescu, Catinca Roman.

Rucsandra Hurezeanu a venit sa admire spectacolul purtand o pereche de ochelari care o faceau sa semene izbitor cu Audrey Hepburn.

Comentează

Site-ul nostru folosește cookies cu scopul de a vă îmbunătăți experiența de navigare. Accepă Citește mai mult